Česká rapperka DJ Nadja – jméno, které si zapamatujte!

Česká rapperka DJ Nadja vydala nový klip:

Tahle blondýna se nezdá a doslova klame tělem. Česká rapperka DJ Nadja – jméno, které si zapamatujte! Proč? Protože Nadja je neskutečný performance živel! Tento rok vydala již šestý videoklip. Tím nejnovějším je Čas. Když před dvěma lety vydávala svůj první track Maniak, sama netušila, jak strmě se dostane do popředí. Českou hudební scénu rozhýbala unikátním projektem, kapelou New Sound Orchestra, kde spojuje elektronickou muziku se saxofonem, houslemi, kytarou, rapem a zpěvem. Původně drum and bassový projekt do sebe postupně dál nasál vlivy stylů bass music, house a grime. Je to osvědčený koktejl žánrů, který vás nakopne! Její subtilní postava a květinové šaty, které si ráda obléká, jsou přesným opakem jejího místy až drsného humoru. A to vás na ní baví! Když vám s naprostým klidem řekne: “Víš, miluju focení na pohřbech. Tam není klient rozmazanej”, pochopíte její svět humoru. Její černá komika je uvolňující a přitom místy mrazivě přesná. Jazykový styl, z nějž jde poznat obdiv k písničkáři Nohavicovi, je základ, na kterém staví ve svých MC performances a stand-up komediích.

Tomáš Vilím
Tomáš Vilím

Nejnovější klip Čas zabral 3 natáčecí dny a vše probíhalo v pražských v exteriérech i interiérech. Track vznikl ve spolupráci s Kweek.cz (Lukáš Kahoun) – kamera, střih, pod jehož značkou se realizovaly už dva předešlé klipy Puget a Bombím byt. Po energické pecce Puget ukazuje originální česká formace Dj Nadja & New Sound Orchestra melancholičtější a filozofičtěji stránku! V klipu se kromě Smrti objevuje i Achatina – Oblovka žravá jako symbol času, jejíž život je na konci symbolicky zpečetěn. Za doprovodu houslí (Tomáš Vilím – New Sound Orchestra) si nyní na YT můžete vychutnat cestu labyrintem našich osudů.

Naďa Hůlková
DJ Nadja při natáčení nového klipu

Autor hudby: Dj Nadja & New Sound Orchestra; Autor textu, režie, střih: Dj Nadja (Naďa Hůlková Dj-Nadja); Mix, master: Soundlab Studio (Jonáš Pelikán). YouTube kanál DJ Nadji, Facebook, Instagram.

N.H.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.